Velkommen til Niipit´s B2B lukkede univers.

Her kan du finde ydelser og betale for de ting du har bestilt.

Server

Niipit har sin egen server. Her kan vores kunder få plads til deres hjemmeside eller webshop. Det er ikke en forudsætning at din hjemmeside eller webshoppen ligger på vores server det er et tilbud. 
Fordelen er at du kun ligger sammen med seriøse hjemmesider og vores server er det sidste nye og trimmet så den yder optimalt til dig og dit behov.

Flytningen til serveren er forbundet med omkostninger. Det koster mellem 2250 til 6500 kr at flytte hjemmesider / webshops over.

Hastighedsoptimering

Når din hjemmeside / webshop ligger på vores server så tilbyder vi hastighedsoptimering af din hjemmeside. Dette gøres med værktøjer og med manuel rettelser på din side. Dette arbejde iværksættes kun hus kunder der tilmelder sig minimum 6 måneders aftale. Optimeringen udføres seneste 14 dage efter du har tilmeldt dig og vedligeholdes herefter hver måned. i de efterfølgende 6 måneder. Optimeringen kan ikke altid udføres uden der skal tilkøbes ekstra værktøjer. Disse værktøjer afholder du prisen på. Disse betales for 12 måneder af gangen.

Seo Optimering

Lad Niipit stå for din seo optimering. Vi har indgående viden om SEO og om hvordan din hjemmeside kommer på side 1 hus Google. SEO er en langtidsinvestering og du må forvente at der går tid før du ser resultaterne.
Hvis du sætter rigtigt ind med en god hurtig server, hastighedsoptimering og intern og ekstern seo så kan det betyde at dine kunder har meget nemmer ved at finde dig.

SEO optimering tager tid – Ingen vi begynder arbejdet lægger vi sammen en plan for dig – Denne plan er gratis hvis du bestiller mindst 2 dages seo optimering pr måned. Hvis du bestiller 1 dag eller ingen dage så koster planen 2500 kr at få defineret.

Vi kommer også til at tilbyde online seo kurser her på siden.

Nyhedsbrev

Her kan du vælge mellem de forskellige Nyhedsbrevs aftaler du ønsker.

Vi laver kun nyhedsbrevsopsætninger i UBIVOX.

SOME

Har du brug for hjælp til at få lavet spændende og fængende opslag på Facebook så lad os hjælpe dig.

Ud fra din tekst laver vi et opslag til Facebook. inkl billede og emoji. Når vi har lavet det så ligger vi det ind i din Facebook planlægger så det kommer online når din målgruppe er på Facebook. Herefter står vi for at dele dit opslag på mindst 30 FB sider og FB grupper så du bliver set af flere.

SEO værktøj

Når du vil arbejde med seo eller bestiller os til at udføre seo så er der nogle seo værktøjer som vi anbefaler at vi bruger så arbejdet og udbyttet bliver nemmere for os alle.

Der er både tale om seo værktøjer og plugin licenser

Virksomhedsprofil på Niipit

Linkbuilding er en vigtig del af seo arbejdet og Niipit tilbyder profiler på Niipit.dk hvis du kan lave linkbuilding. Niipit har godt med trafik på hjemmeside og hvis du udnytter Niipit så kan du sagtens trække trafik over på din hjemmeside via Niipit.

Plugin licenser

Når vi bygger hjemmesider, webshops og udføre seo optimering så bruger vi forskellige pro udgaver af plugins. Her finder du de forskellige plugins vi bruger.
Ligeledes hvis du vil sælge online kurser så kan du også købe licensen her.

Plugin overvågning

Har du brug for overvågning af dine plugins så kan du tilvælge dette her under. Dog skal vi lige have en snak inden du tilmelder dig så du får tilmeldt den rette aftale

Hjemmeside

Har du en hjemmeside eller skal du have en ny hjemmeside så kan vi også hjælpe dig. Vi bygger både visitkort hjemmesider og store webshops. Få bygget en hjemmeside der virker. Vi giver gerne et tilbud til dig på hvad det skal koste at bygge lige netop din hjemmeside.

Husk at hvis du vil vise kunderne at du er en seriøs virksomhed så er der visse ting du skal have styr på. Dette kan købes i vores tillæg til hjemmeside

Webshop

Niipit har efterhånden bygget en del webshops gennem tiden. Både til sig selv men også til flere af vores kunder.

Hvis du har specielle ønsker så tager vi gerne en dialog om dette.

Som udgangspunkt så er webshoppen ikke seo optimeret når du får den. dette er ekstra arbejde.